Wie ben ik?

me

Levenskunstenaar, zo noem ik mezelf maar.

Want hoe doe je dat, leven in stressvolle situaties?

Ik heb ontdekt dat ik een ijzersterke levenskracht heb en wil je die graag met je delen zodat ook jij deze aan kunt spreken in jezelf.

Ik ben getrouwd, heb twee volwassen dochters en twee volwassen bonuskinderen. Samen hebben we vier kleinkinderen. We zijn een internationaal gezin met een kind in Australië en twee in Engeland.
Ook stagiaries vinden hun weg naar onze gastvrijheid, zo hebben we studenten gehad uit Oezbekistan, Japan, Oekraine, Oostenrijk, Spanje….en leren we omgaan met vele culturen en blijft onze geest open.

Focusing heeft mij veel gebracht, ik kreeg inzicht in een post-traumatische dystrofie en genas mijn arm binnen het jaar; de genezing had te maken met familiepatronen die in mijzelf mochten veranderen.
Als me emotioneel iets dwarszit kan ik snel tot de kern komen.

Mijn intuïtie is ondertussen zo ontwikkeld dat ik er versteld van sta dat het zo scherp is. Mijn uitdaging is om deze bij mezelf te houden tenzij er om gevraagd wordt.

Mijn passie is om mensen op te zien bloeien. En ik wil je met alle liefde bijstaan in het bij elkaar brengen van je hoofd met je hart en helder krijgen van wat er echt belangrijk voor je is.

Als “juf” kon ik kinderen ook emotioneel ondersteunen en hen in hun kracht zetten; als coach en begeleider begeleidde ik volwassenen naar hun kern zoals dat ervaren werd.

Mijn wijsheid ligt ingebed in een veel grotere wijsheid, Het wijst me de weg.

Ik ben zeer breed ontwikkeld, houd van lezen, creativiteit in allerlei vormen (muziek, schilderen, beeldhouwen, schrijven). Ik heb een achtergrond als hoofdleidster kleuterschool, vrije school jufffie, stagiariebegeleiding HBO social work, voorschoolse opvang, studie orthopedagogiek, lerarenvariant 1 en 2 (VU Amsterdam) , allerlei modules in Focusing (Whole body Focusing, Kinder-Focusing, Creative Edge Focusing, Interactief Focusing) Gestalt, Reiki, NVC (geweldloos communiceren), the Bars, de Intelligentie van het Hart (HeartIQ), Chi Kung…..

Ik vergeet er vast nog, ik blijf me ontplooien….

Ik prijs ik me rijk en voel me dankbaar met de vele verschillende mensen die ik heb mogen ontmoeten.

Als je zin hebt om kennis te komen maken dan ben je van harte welkom!

Je kunt mij bereiken op E: Boukje-Barbara